Talot

Räätälöidään haluamasi talopaketti yhdessä sellaiseksi kuin haluat.
Voit kysyä mistä tahansa talomallista muuttovalmiin tarjouksen.


Vieskakoti

Muuttovalmis Vieskakoti on vankalla kokemuksella ja näkemyksellä suunniteltu palvelemaan asiakkaitamme, jotka haluavat rakentaa talonsa helposti ja riskittömästi — yksilöllisyydestä ja laadusta tinkimättä!

TUTUSTU MUUTTOVALMIISEEN VIESKAKOTIIN

Omatalo

Koteja suomalaisille vuodesta 1939. Omatalo on Suomen tunnetuin talomerkki ja kokemusta teollisesta talovalmistuksesta on kertynyt yli 70 vuoden ajalta. Omatalolla on markkinoiden laajin mallisto, kaikki Omatalo-mallit soveltuvat yhtä hyvin omatoimisille rakentajille kuin muuttovalmiista kodista unelmoiville. Tehtaalta on toimitettu vuosien mittaan noin 25.000 talopakettia. Hyvä myyntiyhteistyö Rautakeskon kanssa on jatkunut jo 40 vuotta. K-raudalla on Suomen kattavin myyntiverkosto. Omatalo ja K-rauta panostavat jatkuvasti Omatalon kehittämiseen ja asiakkaitten hyvään palveluun.

TUTUSTU OMATALOON

Kimara edustus

Hirsi on perinteinen, pitkäikäinen ja arvostettu rakennusmateriaali. Hirrestä on rakennettu satoja vuosia ja sen ominaisuudet on tunnetusti hyvät varsinkin pohjoisen oloihin. Siksi Kimara-hirsitaloissa on suunnittelussa otettu huomioon kaksi lähtökohtaa: suomalainen luonto ja asuminen. Kattava Kimara-hirsitalomallisto sisältää laajan valikoiman vaihtoehtoja pienperheen tupaidyllistä kartanomaiseen hohtoon. Lisäksi joustavat huonekorkeudet ja pitkälle kehitetty toiminnallisuus mahdollistavat rakentajakohtaiset ratkaisut.

TUTUSTU KIMARA HIRSITALOIHINPalveluita

Muuttovalmis rakentamispalvelu

Onko elämäntilanteesi kiireinen, mutta haluaisit uuteen kotiin? Ei hätää, saat meiltä talon vaikka muuttovalmiina, eikä sinun tarvitse uhrata aikaasi rakentamiseen. Rautaiset ammattilaiset rakentamiseen, remontointiin ja rakennuksenaikaiseen valvontaan. Seuraamme työn laatua ja pidämme kiinni tiukoista laatukriteereistä aikatauluista lipsumatta!

Tutustu rakennuspalveluun


Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelu tarjoaa asiakaslähtöisen rakennussunnittelun. Suunnittelupalvelu perehtyy luonnosvaiheessa rakennuskohteeseen tutustumalla rakennuspaikkaan ja asiakkaan toiveisiin. Luonnokset kohteesta voidaan tehdä joko edustamistamme mallistoista tai rakentajan oman mallin ja idean pohjalta.

Tutustu suunnittelupalveluun


Omamyyjä
– Rakentajan paras palvelu

K-Rauta Rautapohjan tiliasiakkaana saat avuksesi henkilökohtaisen omamyyjän auttamaan ja tukemaan sinua kaikissa rakentamisen vaiheissa.

Tutustu OMAMYYJÄ-palveluun


Sisustuspalvelut

Sisustussuunnittelijan tekemä pintamateriaalisuunnitelma kuuluu aina talokauppaan. Meiltä saat myös sisustusneuvoja ja laajempaa sisustussuunnittelua.

Lue lisää sisustuspalvelusta


Keittiösuunnittelu

Teemme sinulle yksilöllisen kalustesuunnitelman. Rautapohjan Petra-näyttelystä löydät värit, materiaalit ja kalusteratkaisut.

Lue lisää keittiösuunnittelusta

OTA YHTEYTTÄ

Soita tai lähetä sähköpostia. Kysy vapaasti lisää tai sovitaan tapaaminen ja jutellaan lisää.

Vesa Savolainen
p. 0400 587 767
vesa.savolainen@talomyyntivesasavolainen.fi
Talomyynti Ylivieskan K-Raudassa

Jaa sivu K-Rauta