Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelu tarjoaa asiakaslähtöisen rakennussunnittelun. Suunnittelijana toimii kokenut ja erinomaista näkemystä omaava Raija Männistö.

Suunnittelupalvelu perehtyy luonnosvaiheessa rakennuskohteeseen tutustumalla rakennuspaikkaan ja asiakkaan toiveisiin. Luonnokset kohteesta voidaan tehdä joko Omatalo, Kotitalo tai Kimara- mallistoista tai rakentajan oman mallin ja idean pohjalta, kuitenkin nykyhetken elementti-tekniikan ehdoin.

Asiakkaan sovelluksiin ja toiveisiin suhtaudutaan erityisellä kunnioituksella, jonka vuoksi suunnittelutyön tunnollisuus ja rehellisyys on erityisen merkittävässä asemassa. Asiakkaan tyytyväisyys onkin Vesa Savolaiselle erityisen tärkeää.


Suunnittelutyö sisältää luonnospiirustukset sekä
rakennuslupapiirustukset rakennuskohteen todentuessa.

Luonnospiirustuksiin sisältyy yksi luonnos ja yksi muutos mikä esitetään 3D-muodossa rakennuskohteen hahmottamisen helpottamiseksi ja toivotunlaiseen lopputulokseen pääsemiseksi.

Pääpiirustukset eli rakennuslupapiirustukset tehdään täydellisenä asemapiirustuksineen, jopa toimenpidelupavaiheessa


Kokemusta ja näkemystä yhteistyöhön

Suunnittelupalvelu tarjoaa lisäksi pitkäaikaista kokemusta ja näkemystä suunnittelutyöstä, mikä perustuu asiakaslähtöiseen palveluun. Asiakaskunnan vaatimuksiin on pystyttävä vastaamaan ja tämän vuoksi onkin pysyttävä vankasti ajan hengessä mukana. Jatkuvasti kasvavat haasteet vaativat suunnittelutyöltä myös nopeutta, joka asettaa omat vaatimuksensa asiakkaan, myyjän ja suunnittelijan väliselle yhteistyölle. Yhteistyön on toimittava mutkattomasti, jotta saadaan aikaan toivottu lopputulos.


"Palvelemme mielellämme rakentajaa asiantuntemuksella
rakennushankkeen alkumetreiltä muuttovalmiiseen taloon."

OTA YHTEYTTÄ

Soita tai lähetä sähköpostia. Kysy vapaasti lisää tai sovitaan tapaaminen ja jutellaan lisää.

Vesa Savolainen
p. 0400 587 767
vesa.savolainen@talomyyntivesasavolainen.fi
Talomyynti Ylivieskan K-Raudassa

Jaa sivu K-Rauta