Heiniojien kokemuksia talon rakentamisesta

Oma koti kullan kallis

Heiniojien perhe

Aino, Hannu, Lauri ja Veera Heinioja viihtyvät uudessa kodissaan Mieluskylässä.

Hyvin on viihdytty, sanoo Aino Heinioja iloisesti. Aino ja Hannu Heinioja, sekä lapset Veera ja Lauri, pääsivät muuttamaan uuteen kotiinsa Haapaveden Mieluskylässä 12. tammikuuta. Iso urakka on valmis ja nyt voidaan yhdessä nauttia tilasta ja toimivuudesta.

Aino Heiniojan mielestä heidän kodissaan erityisen hyvää on juuri toimivuus – emännän ilo ovat varsinkin kodinhoitotilat. Puolitoista kerroksisen talon alakerta pysyy siistinä, kun makuuhuoneet ja myös lasten leikkitilat on keskitetty toiseen kerrokseen. Ja muutenkin ratkaisut sekä työn jälki miellyttävät perhettä.


Heiniojat kilpailuttivat viisi talontoimittajaa,
ja päätyivät Vesa Savolaiseen ja omilla piirustuksilla tehtyyn Puutaloon.

Vesan tarjouksessa oli hinta tarkimmin kohdallaan. Sen tarkisti kilpailussa avustanut alan ammattilainen tietokoneohjelmalla. Heiniojat totesivat myös heti ensi neuvottelusta lähtien puhuvansa samaa kieltä Vesan kanssa. Rakennustyön edetessä tältä oli helppo kysyä neuvoa ja sai apua aina kun tarvitsi. Vastaukset olivat yksiselitteisiä ja päteviä.

Rakennuspalvelu Vesa Savolaisen työporukka rakensi Heiniojien kodin sisustusta vaille valmiiksi. Sen jälkeen perhe palkkasi kirvesmiehen tekemään sisähommat, toisen ammattilaisen tapetoimaan ja laatoittamaan.

Itse tehtiin se mitä maatöiden ohessa ehdittiin, ja tietysti hoidettiin siivouspuoli.

Heiniojien upouusi koti on Pyhäjokeen viettävällä rinteellä. Kun kesä koittaa, se saa pintaansa kermanvaalean värin.

OTA YHTEYTTÄ

Soita tai lähetä sähköpostia. Kysy vapaasti lisää tai sovitaan tapaaminen ja jutellaan lisää.

Vesa Savolainen
p. 0400 587 767
vesa.savolainen@talomyyntivesasavolainen.fi
Talomyynti Ylivieskan K-Raudassa

Jaa sivu K-Rauta