Asiakaskertomukset

Lue asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstämme talon rakentamisessa.

Kemppaisten tarina

Kemppaisten kokemukset talon rakentamisesta

Rakennusmessuilla tutustuimme useisiin talovalmistajiin, siellä tapasimme myös Omatalo-myyjän, Vesa Savolaisen. Kerroimme hänelle asumisen toiveemme ja esittelimme tonttimme. Muutaman päivän kuluttua Vesa Savolainen esitteli Omatalo-suunnitelmansa. Valitsimme Omatalon hyvien suunnitelmien, luotettavuuden, varmuuden ja kokonaistaloudellisuuden ansiosta.

LUE KEMPPAISTEN ASIAKASTARINAKantoloiden tarina

Kantoloiden kokemukset talon rakentamisesta

Kantolan perheelle koti avaimet käteen -toimituksena. Kantolat totesivat silloisen asuntonsa käyvän liian ahtaaksi. Alkoi tontin etsiminen, talonäyttelyissä kierteleminen ja esitteiden kerääminen. Käytyään läpi eri valmistajien mallistot ja toimitusmahdollisuudet heille jäi jäljelle kaksi varteenotettavaa tekijää, Kannustalo ja Puutalo. Puutalon sopivat tilaratkaisut sekä kokonaispaketin toimitusvalmius niin pitkälle tehtynä kuin he halusivat, vetivät pidemmän korren. Sopiva tontti löytyi Ylivieskan Niemelänkylästä Kalajoen rannalta.

LUE KANTOLOIDEN ASIAKASTARINAHeiniojien tarina

Heiniojien kokemukset talon rakentamisesta

Hyvin on viihdytty, sanoo Aino Heinioja iloisesti. Aino ja Hannu Heinioja, sekä lapset Veera ja Lauri, pääsivät muuttamaan uuteen kotiinsa Haapaveden Mieluskylässä 12. tammikuuta. Iso urakka on valmis ja nyt voidaan yhdessä nauttia tilasta ja toimivuudesta. Aino Heiniojan mielestä heidän kodissaan erityisen hyvää on juuri toimivuus - emännän ilo ovat varsinkin kodinhoitotilat.

LUE HEINIOJIEN ASIAKASTARINAÅmanien tarina

Åmanien kokemukset talon rakentamisesta

Asiantuntemus ratkaisi. Kaikki pari sataa asuinneliötä ovat toimivia, ja ratkaisut edelleen hyviä. Koti on ollut mieluinen, eikä remontintarve ole tullut vastaan. Asiantuntemus ja luotettavuus ratkaisivat talotoimittajan valinnan, sanoo Reijo Åman.

LUE ÅMANIEN ASIAKASTARINAAnttiloiden tarina

Anttiloiden kokemukset talon rakentamisesta

Rehellisesti voin suositella. Vesa on vakuuttava ammattilainen ja erinomainen markkinoija, kiittää nivalalainen vt.toimitusjohtaja ja markkinointipäällikkö Keijo Anttila. Vesa Savolaisen asiantuntevuus ja hyvät neuvot ovat saaneet yhden todistajan lisää. Anttiloiden talon suunnittelu lähti kotona ruutupaperille hahmotelluista tilatarpeista. Useampi arkkitehti sommitteli niistä taloa, mutta mieluista ratkaisua ei löytynyt ennen kuin Vesa Savolainen teki oman ehdotuksensa.

LUE ANTTILOIDEN ASIAKASTARINA

OTA YHTEYTTÄ

Soita tai lähetä sähköpostia. Kysy vapaasti lisää tai sovitaan tapaaminen ja jutellaan lisää.

Vesa Savolainen
p. 0400 587 767
vesa.savolainen@talomyyntivesasavolainen.fi
Talomyynti Ylivieskan K-Raudassa

Jaa sivu K-Rauta